Τα πτηνοτροφικά προϊόντα της Αστικής Πτηνοτροφίας, Το Αρωματικό Κοτόπουλο και Αρωματικά Αυγά διατίθενται απευθείας σε καταναλωτές  (B2C) και μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων  (B2B). Στόχος είναι η διάδοση της εναλλακτικής χωρικής πτηνοτροφίας  με αειφορία στις πόλεις και την ύπαιθρο στηρίζοντας τις διατροφικές ιδιαιτερότητες διατροφικά συνειδητοποιημένων καταναλωτών και μικρών επιχειρήσεων.

  • Chicken_resized
  • Wholesale

ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Μεγαλωμένο σε περιβάλλον ελεύθερης βόσκησης με φυσική φωτοπερίοδο και εφαρμόζοντας επιστήμη ζωικής παραγωγής με εναλλακτικές πρακτικές επιστημονικά αποδεδειγμένες. Η εμπειρία που αποκτήσαμε στην παραγωγή κρέατος κοτόπουλου κατά την εσωτερική μας έρευνα τα τελευταία 4 χρόνια εφαρμόζοντας δημοσιευμένες έρευνες ξένων και ελλήνων επιστημόνων και προσαρμόζοντας τες στην εκτροφή μας   σε ενα μη ελεγχόμενο περιβάλλον, αποδίδεται σε αυτό το κοτόπουλο. Εκτός απο τα βασικά δημητριακά όπως καλαμπόκι, σιτάρι κ.α, πρόσθετες ύλες όπως το σκόρδο, παντζάρι, ρίγανη, μπρόκολο και άλλα περιλαμβάνονται στην καθημερινή διατροφή τους ενώ ο βοσκότοπος είναι σχεδιασμένος λειμώνας με υψηλής διατροφικής αξίας κτηνοτροφικά φυτά όπως Μηδική Alphalpha,Lolium,Τρυφίλλι κόκκινο κ.α. Το όνομα του δηλώνει την ιδιότητα του που συνοδεύεται απο γεύση. Αυτή η επιτυχία μας οδήγησε στην εμπορική κατοχύρωση του brand name  Το Αρωματικό Κοτόπουλο ώστε να το αναγνωρίζει ο καταναλωτής και να προστατεύεται η συνεργαζόμενη επιχείρηση που το διανέμει. Η ποιότητα του σφάγιου διασφαλίζεται τεχνολογικά απο τον στρατηγικό συνεργάτη μας ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ με κωδικό πτηνοσφαγείου P28 και τυποποιητηρίου P43.

Διατίθεται σε συσκευασία με προστατευμένη ατμόσφαιρα και σε τελάρο 4ων ή 5 τεμαχίων ενώ το  βάρος κυμαίνεται μεταξύ  2,050-2,200Kg. Η τιμή κιλού ΛΙΑΝΙΚΗΣ κυμαίνεται μεταξύ 7,30€-7,50€ με ΦΠΑ. Η ελάχιστη ποσότητα για απευθέιας διάθεση ξεκινάει απο  2 κοτόπουλα.

  • 6ada
  • Kart;ela
  • Similarity eggs_freerange

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΓΑ

Προέρχονται απο όρνιθες ωοτοκίας που διαβιούν σε περιβάλλον ελεύθερης βόσκησης με φυσική φωτοπερίοδο εφαρμόζοντας επιστήμη ζωικής παραγωγής και εναλλακτικές πρακτικές επιστημονικά αποδεδειγμένες.Ο καρπός των σιτηρών σπάει 3-4 ημέρες πριν τη μετατροπή του σε σιτηρέσιο και τα αυγά διατίθενται μέσα σε 24 ώρες απο την ώρα γέννησης τους.Ο δε βοσκότοπος είναι σχεδιασμένος λειμώνας με υψηλής διατροφικής αξίας κτηνοτροφικά φυτά όπως Μηδική Alphalpha,Lolium,Τρυφίλλι κόκκινο κ.α με φυσικά καροτενοειδή που προσδίδουν στον κρόκο φυσικό πορτοκαλί χρώμα.
Η εμπειρία που αποκτήσαμε στην παραγωγή αυγών κατά την εσωτερική μας έρευνα τα τελευταία 3 χρόνια εφαρμόζοντας δημοσιευμένες έρευνες ξένων και ελλήνων επιστημόνων και προσαρμόζοντας τες στην εκτροφή μας   σε ενα μη ελεγχόμενο περιβάλλον, αποδίδεται σε αυτά τα αυγά.Ενα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι η ανομοιογένεια σε κρόκο και ασπράδι σε όλα τα αυγά που δηλώνει οτι οι όρνιθες τρέφονται με δημητριακά ad libitum, δηλαδή κατά βούληση. Εκτός απο τα βασικά δημητριακά όπως καλαμπόκι, σιτάρι κ.α, πρόσθετες ύλες όπως το σκόρδο, παντζάρι, ρίγανη, μπρόκολο και άλλα περιλαμβάνονται στην καθημερινή διατροφή τους.

Το όνομα τους δηλώνει την ιδιότητα τους που συνοδεύεται απο γεύση. Αυτή η επιτυχία μας οδήγησε στην εμπορική κατοχύρωση του brand name  Τα Αρωματικά Αυγά ώστε να τα αναγνωρίζει ο καταναλωτής και να προστατεύεται η συνεργαζόμενη επιχείρηση που ταδιανέμει.

Οι συσκευασίες που διατίθενται και η ελάχιστη ποσότητα για απευθείας διάθεση είναι :

Χάρτινη συσκευασία σε 6άδα: Αυγά μεγέθους Large βάρους 63-73 γρ. (3 συσκευασίες)

                                                                       ή

Χάρτινη καρτέλα 30 αυγών: Αυγά μεγέθους Medium  βάρους 53-63 γρ. (1 καρτέλα)

                                                                       ή

Χάρτινη καρτέλα 30 αυγών: Αυγά μεγέθους Large  βάρους 63-73 γρ.  (1 καρτέλα)